Wednesday, October 26, 2005

day one

toch maar besloten om na een paar uur ronddalken een siesta te houden. tegen twee uur terug de buurt gaan verkennen. iets gaan drinken op een tof terras, jaja het eerste singha-biertje is voor de seb een feit, een fles van 680ml wel te verstaan. toen we verder gingen, kwamen we erachter dat we niet betaald hadden, NIET OMKIJKEN SEB GEWOON DOORLOPEN. eerst maar opzoek nr een lonely planet (ja typisch marie, thuis laten liggen).
verder gewandeld naast de rivier, kwamen aan een pleintje waar half bangkok stond te tai-bo`en, jong en oud, klein en groot, echt een leuk zicht! ( mss nog iets voor nen volgende vrijgezellenavond meiden!!) het werd al zes u en ook al serieus donker te worden, tijd om iets te zoeken voor te eten. uiteindelijk beland bij een adresje uit onze nieuwe aanwinst, de lonely planet. samen voor 150bath goed gegeten en weer ne singha voor de seb... marie blijft na afgelopen zaterdag nog maar bij water!!
nog even wat rondgedwaald en dan richting onze guesthouse, onze jetlag riep!


onze eerste indruk van bangkok...
druk druk druk, toch weer even wennen, zeker als we naar boven kijken en duizenden electrische draden boven ons hoofd zien zweven, waar elk moment een bliksem kan op inslaan...
maar WE KEEP ON TRIPPIN`!!!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home