Wednesday, November 30, 2005

De verboden vrucht

Had Mr. Moon ons gisteren niet verteld dat dit eiland de mooiste koraalriffen had van heel Thailand en omstreken? Tijd om dat eens te checken. Alledrie duikbril en snorkel gehuurd en dan de kayak in op zoek naar Nemo... We waren heel even van plan om het eiland rond te kayakken, maar toen we na een uur nog steeds ons beginpunt bleven zien, hebben dat maar uit ons hoofd gezet.
Het snorkelen zelf was wel de moeite, bedankt manager! (Pakske make...) Mooie vissen, helder water, nog nooit geziene riffen...
Tot An het niet kon laten om met haar vinger een zwarte bol, met pieken en 1 oranje oog, aan te raken. Had dat beest haar vingertopje toch niet vol met zwart gif gespoten zeker. Heel gevaarlijk vertelden ze ons dan achteraf. Met pincet en naald zelf een operatie uitgevoerd (bedankt Myrte voor het roos naaidoosje) want ziekenhuizen kennen ze hier niet.
's Avonds terug gaan eten bij onze Wally. Oei, vandaag precies niet meer zo goed gezind als gisteren. Na kleine discussie over euro/dollar met An (we kennen ze :-)) liep hij plots weg, even gaan afkoelen. Zijn vrouw deed teken dat we beter onze mond konden houden want hij heeft soms last van gemoedswisselingen... Brrr, rare vent.

1 Comments:

Blogger seb en marie said...

amai liesbeth...
halen die scampies!!

en ja hoor, kerstballen in de palmbomen en kokosnoten in de kerstboom.

groetjes vanuit 'down under'

wenst den benny veel beterschap.

12:32 AM  

Post a Comment

<< Home