Thursday, December 01, 2005

Koh Muk

Oef, toch een boot kunnen regelen naar Koh Muk, maar eerst nog snel even gaan afrekenen. Ze schrijven hier alles op, ne poef, en dan moet ge dat achteraf komen betalen.
Oei, klopt dat wel?? Hebben wij echt zoveel opgedaan? Onmogelijk... Hadden die gozers toch niet alles dubbel op onze rekening gezet zeker! Met alle chinezen maar...
Na een uur varen kwamen we op ons tweede tropisch eilandje aan. We werden wel aan de verkeerde kant van het eiland afgezet, de boot kon zogezegd niet stoppen waar wij moesten zijn. Toeval of niet, stonder er 3 taxi-brommertjes op ons te wachten, als ze daar maar geld kunnen verdienen he. Ni te doen.
Toch maar besloten om te voet het eiland te doorkruisen, door slijk en wildernis, maar dat waren we natuurlijk snel vergeten toen we goed en wel geinstalleerd in onze nieuwe bungalow. Ok, An sliep wel op de grond, zonder muskietennet, maar voor de rest geen geklaag. Zicht op zee, eigen terrasje, zelfs electriciteit en warm water 3uur per dag. Meer moet ge toch niet hebben.
De zee was er weer zalig om in te zwemmen. Het strand zat er vol met krabben, echt belachelijk veel... En rap dat die kunnen lopen, de Seb kon ze zelfs ni pakken :-)
Dus wij alledrie vollen bak goesting in krab die avond...
- three rice with crab please
- sorry, we don't have crab...
Watte? geen krab? Heel ullie strand stikt ervan!! allee vooruit, dan maar ne fried rice with shrimps voor Marie, een Padthaike voor de Seb en rarara... voor An ne Spaghetti.
Na het eten nog iets gaan drinken in de beach bar. Mooie zonsondergang vanonder de palmbomen, zou nog geweldiger zijn met ne coconutshake...
- three coconutshake please
- sorry, we don't have coconut...
Watte? geen kokosnoten? Heel ullie strand hangt er vol van!
Dus dan maar op zoek naar iets dat ze zeker zullen hebben op dit eiland, SANGSOM. En wat An tot nu toe nog niet geproefd heeft. Wij dus naar een ander cafeke iets verder, dat nog maar vijf dagen geopend was, en samen met onze 'nieuwe vrienden' in de lokale whiskey gevlogen. Voor Marie bleef het bij cola lightjes, die was aan den antibiotica, neus-keel-oor (nog even aan malaria gedacht) en achteraf gezien maar het beste ook, zo kon ons An het verloop van die avond nog eens terug horen 's anderendaags, want er waren toch wel wat zwarte gaatjes :-)
Voor de rest gaan we hierover niet te ver uitwijden...

- I have a streep on my ass
- knock knock, SCOTT?
- waarom rijden jullie engelsmannen eigenlijk links?
- gitaarsnaar
- puffer

1 Comments:

Blogger seb en marie said...

kiwi-jenever... kennen we hier NOG ni

amai tomas!

jot liesbeth, spring maar binnen van de nacht...

2:02 PM  

Post a Comment

<< Home